2014. szeptember 6., szombat

XV. Fejezet

Sziaasztok :D remélem nem volt idegtépő az első hetetek :)én imádom a sulit. ez nem oldható el az órarendemre, mikor is vannak 10-12 óráim, és későn érek haza. Ebből következik az a sajnálatos hír, hogy nem tudok heti egynél több részt kipréselni magamból, Ez is okozta azt, hogy ennyit kellett várni. Így is volt nekünk szombaton suli, mert nekünk egy picit meg van kavarva az év, és pár szombatért kapunk egy hetet februárban. Hosszú sztori, na m1... Szóval a részek heti egyszer jönnek, többnyire hétvégén. De ha csúszok, na haragudjatok, de ismétlem 10-12 óra sok, még úgy is hogy van azért rövidebb napom is. Hát igen, igen, ilyen a művészeti. De szeretem csinálni, nehogy valaki panasznak olvassa ám xd
So, jó olvasást <3



 Harry felállt az asztaltól, és a lány kezéért nyújtotta övét. Glory még mindig kábán nézett, és egyszerűen csak kikapcsolt, legalább is fizikailag. Az agyában minden volt, csak rend nem. A gondolatok úgy cikáztak agytekervényeiben, mint egy gigászi viharban a villámok. Szinte sokkolta az a gondolat, hogy órákig kell kettesben lennie Harryvel, az ő saját otthonában, ahol a legnagyobb veszélyek érhetik. Már az is sok volt, ami napokkal ezelőtt zajlani kezdett az életében.
 A fiú olyan nyomokat hagy maga után másokban , mint egy hatalmas tornádó. Felforgat mindent, majd a táj végül nem hasonlít eredeti önmagára. Így érzett Glory is. Kívülről nézve a lány magát egy teljesen más embernek látta. Csókolózott, levetkőztették, sőt ,máshol éjszakázott , és talán amit a legrosszabbnak érez, az anyja egyszerűen el van bűvölve. Szó szerint, mintha a fiú minden emberi lényt aki csak  érintkezik vele erős varázslat alá vonna.  A tanárok megkergülnek, kiakadnak, vagy egyszerűen dühöngnek puszta szavaira, vagy már csak egy pillantásától is akár.
  A hosszú kocsiúton, már kezdett beletörődni, muszáj lesz bele mennie Harry játszadozásaiba, mert így is úgy is bele keveredik  a végén. Talán ő is játszadozhat vele, talán annyira kiakasztja, hogy megutálja, és többé hozzá sem szól. De jó lenne... - sóhajtott fel, és magában már tervezgetni is kezdte mit tesz.
 Azonban minden előjel nélkül elhaladtak Harryék nagy palotája előtt, ami eléggé meglepte, tekintve arra, hogy oda készültek tanulni. . Először azt hitte a fiú eltévesztette , és már szóvá is akarta tenni, de talán nem itt a megfelelő alkalom. A fiú épp eléggé zavarban lesz, ha majd visszafordulnak. De egyre gyorsabban repültek, végül kiértek egy London szélénél lévő mozihoz, ahol le is parkolt a göndörke.
- Nem arról volt szó, hogy korrepetálni kell téged biológiából? - hitetlenkedett, ahogy méregette a régies , és évtizedekkel ezelőtt bezárt épületet.
- Nem hiszem el, hogy nem fogtad fel ... - motyogott szem forgatva magába, de a lány értetlenségét észre véve, tudta a válaszát a szemüvegesnek - Nem fogunk tanulni. - közölte semlegesen, majd megragadta a lány kezét, és a mozi bejáratához lépkedtek.
- De ezt már bezárták több mint 30 éve... - motyogta a lány, de a fiú csak a vállát rándította, és belökte az ajtót. 
 Tehetetlenül is magával ragadta a hely hangulata, ahogy az elhagyatott előcsarnokba léptek. A 80-as évekbeli díszítések megadták a furcsa szféráját a helynek. Magával ragadta, és elképzelte, ahogy izgatottan állnak azon kor fiataljai a jegypénztárnál, és egy akkori klasszis filmet izgatottan vártak. Mosolyt csalt a fikció arcára.
- Harry, miért vagyunk itt? Egyáltalán be szabad jönnünk ide? - kérdezősködött a lány, eléggé félt, hogy rajta kapják esetleg betörésen, még ha nem is volt zárva az ajtó.
- Minden kiderül a végén. De gondolkozz, mit csinálnak egy moziban? - dobott egy lekezelő választ. Talán sértette a szemüveges fülét, de inkább elengedte , mintsem felkapta volna a vizet.
Filmet fogunk nézni talán? - gondolkozott el. Más magyarázat nincs. 
Körülnézve azonban egy más világba is csöppenhetett volna a lány. Mintha csak vissza csöppentek volna a múltba. A fiú valóban a pénztárhoz vezette a lányt, ahol egy nő ült széles mosollyal arcán.
- Heló , két jegy lenne a Csábító szörnyeteg , mr. Hunt-ra. - mondta monoton a fiú, majda nő letörölhetetlen mosollyal nyújtotta át a furcsa kinézetű jegyet.
 A cím nem sejtetett jót Glory számára, de fogalma sem volt arról mit miért tesz még mindig a fiú, és bele sem szólhatna. A filmet magát nem látta a lány, de nem is volt ilyen címmel rá igazán kíváncsi... 
A lány csak nézett, és a fiúba karolt, hogy el ne vesszen a nagy teremben egyedül. Tudta jól, képes lenne rá. Fizetés nélkül kezdtek lépkedni, útközben Harry kezébe nyomott egy fiú 2 tasak pattogatott kukoricát és egy üdítőt,  majd a vetítő teremhez értek, ahol egy fickó kérte a jegyeket, amit a göndörke át is adott. Az kilyukasztotta azokat, és pont a terem közepére ültette a fiatalokat.
- Harry, mi ez az egész? Ezt hogy csináltad? - kérdezte Glory, de ekkor lekapcsolódtak a fények, és a vásznon különböző régi hirdetésekjelentek meg.
- Legyen annyi elég, hogy elintéztem. - mondta egy halvány görbülettel arcán, majd a film elkezdődött.
 Egy elcsépelt története volt, ahol is a bizonyos mr. Hunt egy nőfaló életet élt. Milyen hasonlóak itt valakik... - gondolta, és majdnem kiszaladt a száján egy apró kuncogás. Bizony, talán mr. Styles és Hunt között nem volt sok különbség.  Nos, a történet viszont egyre jobban vált egy erotikus drámára, mikor is Rose és a férfi egy bezárt irodába kezdtek egymásba gabalyodni, miközben Rose apja haldoklott a kórházban. Persze ezzel nem törődtek, mikor kölcsönös örömet szereztek egymásnak...
- Óh Aiden, maga milyen erős! - kapta fel mr. Hunt Roset.
- De még mennyire Rose... Azt hiszem egy őrültséget fogok magának mondani. - hajolt egyre közelebb a nőhöz, kinek blúza már csak alig takarta az akkori divatra jellemző atlétát, ami alá meglepő módon nem vett mást a színésznő, aki mellesleg egyfilmes, ismeretlen valaki volt. 
- Mégis mit drága Aiden? - hangja olvadt volt, és amennyire egy ilyen régi filmben meg tudták játszani kéjtől csöpögő.
- Kívánom magát! Mint Éva a tiltott gyümölcsöt, mint szomjazó a friss forrást, és mint függő a drogot , mert te vagy az én kábítószerem Rose! Rose High, én szeretném magát! - szólt azt izmos, és feltűnően szőrös úr, majd egy látványos, és provokatív csókban részesítette a színésznőt. 
- ÓH Aiden! - és ezzel az íróasztalra tette a férfi a fiatal hölgyet.  
 A fiú közben le sem vette a lányról a szemét, aki érdeklődéssel nézte, kis pírra az arcán a történéseket. Nézte ahogy a nő vállán csókokkal húzza le a vékony pántot mr. Hunt, és ahogy domborulatai között kezdik ajkak bombázni. Nem értette Glory, ezzel mi Harry célja. Talán ez lenne az említett randi folytatása?
 Harry  észrevétlenül közeledett, és először ujjait vezette fel s le Glory keresztbe tett lábain, amit a lány először azzal próbált leállítani, hogy igyekezett a kézre csapni, vagy elhessegetni onnan a tagokat, de végül feladva inkább csak ignorálta, hisz próbálkozásai sikertelenek voltak.
- Mmm mr. Hunt, maga nagyon piszkos! Egy piszok rossz gazember! - nyögdécselte kéjesen Rose. 
- Maga tesz ily piszkossá Rose! Mocskolja hát velem össze ezt a szobát! - mormogta a nő nyakhajlatába. 
- Óh, milyen jó gondolat, de nem lenne kényelmesebb inkább egy hálószobát összerondítani , mint egy irodát? 
- Fejezd be! - pirított oda a fiúnak a lány, ahogy szoknyája alját szerette volna simogató kezeivel feltűrni.
 De a fiú csak mordult egyet és a lány arcát mag afelé fordította. Annyi reakció időt sem hagyott, hogy a mozdulatot felfogja a szemüveges, már is nedves ajkakkal a lányéira tapadt a zöldszemű. Azonnal válaszolt valami megmagyarázhatatlan fellángolás következtében a lány, és karjai erőtlenül kapaszkodtak az izomkötegekbe a fiú hátán. Heves és követelőző volt, ahogy a csók tánca kétségbe esett , tüzes kergetőzésbe hajlott át, végül egy forró ölelkezésbe. Harry tenyerei felgyűrték sikeresen a szoknyát, és ismét találkoztak a gyűlölt, nyúlós műanyag harisnyával, amit most inkább nadrágként próbált lehámozni a lányról, mintsem szaggatni.
 A tűz égette egyre jobban a lány belsőjét, és érintései a fiúnak felperzselte bőrét.  Túlságosan is jól esőnek titulálta az idegen helyről érkező jeleket, melyek valamiféle vágy előfutárai voltak.
A nőt felkapta , majd bevitte a hálószobába, csupán egy szál selyemnemű volt rajta, ami védte testét a teljes meztelenségtől.
 Göndör tincsek csikizték arcát, miközben egy pontot keresett a fiú, amhol egy lila nyomot hagyhat majd erről a pillanatról, amit a lány érzi, hogy amint vége , inkább letagadná. De most semmi sem szakíthatja félbe, úgy érzi.
 - H-Harry! - sóhajtott fel, pont úgy, ahogy Rose, majdnem be is akarta tapasztani száját, de a fiú meg előzte.
Kezei a sötétbarna tincsekbe tévedt, és ahogy gyengéden meghúzta őket. A válasz egy apró harapás volt a lány ajkaiba. Úgy ízlelte a lány pirosló száját mint egy tiltott gyümölcsöt. Új, és izgalmas vizekre evezett, és a hangulatot csak alá festette az erotikusnak szánt nyekergés a film zenéjében. De megtette.
 Az ügyes ujjak lassítva simítottak végig a harisnyától megszabadított bőrön, és a térdhez érve irányt és utat változtattak. Lassan, és izgatóan haladtak egyre feljebb a puha és érzékeny bőrön.
- Harry.. Harry, ne... - félig suttogta a lány, de hangját némileg a sóhajtás, félig a film nyomta el. - H-Har...- mondta, de a fiú combtövéhez nyomta középső ujjbegyét, és befelé haladt, végig a fehérnemű és a bőr találkozásánál.
 A lány szája hang nélkül elnyílt, és a fiú szemeibe nézett, részben kétségbeesett, részben kábult pillantással. A tüzet csak táplálták a film erotikus jelenetét tükröző smaragdok.
 Harry picit mozdította kezét, hogy az alsónemű anyagára tévedjenek ujjai, és úgy simította tovább, szemkontaktust nem megtörve a lányt. Glory beharapta a száját, nehogy hangot hallasson, ami akár a filmnél is hangosabb lesz. Úgy érzi , hogy a hangos zilálás betölti a termet, a filmbéli hangok ellenére, és az utcán is hallják, ahogy szíve úgy dübörög, és vágja érfalaihoz vérét mint a lovak patái vágta közben a kemény földet. 
  Egyre nagyobb intenzitással nyomta és dörzsölte a lány érzékeny pontját a fiú, ami folyamatos nyöszörgés szerű zihálást idézett elő az extázisban lévőből. Nem is értette, miért hagy ilyen dolgot a bajkeverőnek, hogy megtegye, de egyszerűen megőrült ettől a pillanattól.
Úgy érezte, hogy nem érdekli semmi, csak el akar jutni egy robbanásig, ami feszül alhasában.
- Mmmm... olyan nedves... - suttogta kéjesen szavait a fiú, és a lány legnagyobb bánatára abba hagyta mozdulatait.
 Terpeszben vergődő lábait rendezte, és lejjebb rángatta a lány, ahogy visszacsöppent a hideg valóságba, és rájött, hogy a film véget ért, és a fiú valami olyant tett, ami visszafordíthatatlan következményeket von maga után. De a lány a legjobban még sem a keletkezett hőtől pirult ki, hanem, mikor meglátta a fiú szűk farmerja alatt feltűnően dudorodó férfiasságát, amit leplezni sem próbál a göndörke. Sőt, kihívóan simogatta, miközben tüzes pillantásokkal pásztázta a lány domborulatait.
- Most kibaszottul az enyém leszel!

2 megjegyzés:

  1. Szia...
    Nos hát a részel kapcsolatban az álam a padlón van teljesen...O.M.G. Glory miket enged meg Harrynek??? :O
    Hát a részek rendszerezésével nem szálok vitába mert tejesen meg értem. Én is vezetek blogot/blogokat és nekem se könnyű mert nekem meg angliában kel teljesitenem de még az othoniban is...és meg értem a művészet útáni nagy szenvedéjedet mért én is egy kis olyan palánta vagyok ilyen téren mint te imádaom a MÜVÉSZETET... na szóval sok sikert a sulihoz és ahogy tudod hozd a részeket nem eröltetem...
    Meg értem a helyzetedet mert én is ilyen szituban vagyok /majdnem/... ;) :* <3
    Pussza Tori...xxx

    VálaszTörlés
  2. Szia !!Ezt a blogot még nem kezdtem el....de az előző blogodat nagyon imádtam ,kedvencem ..ugyhogy ezt is el fogom kezdeni:)

    VálaszTörlés